Kotileipomon tarina

Leivontaa vuodesta 1975

Ensimmäisen kerran Andreas Knip puki päähänsä leipurinhatun ollessaan 4-vuotias, vuonna 1975.

 

Hän leipoi perheensä keittiössä ja myi tuotteitaan markkinoilla ja kotikatunsa varrella.

 

Innostus ei hiipunut vaan iän myötä pikemminkin kasvoi. Andreas valmistui ensin leipuriksi
Pietarsaaressa ja sen jälkeen kondiittoriksi Seinäjoella.

 

Andreas Knipin kotileipomo avattiin vuonna 1993 ja nykyisiin tiloihinsa se muutti 1996.
Leipomoa laajennettiin ja sen tuotanto kaksinkertaistui vuonna 2011.

 

Nykyään leipomo työllistää 20 ihmistä, ja siellä leivotaan kuutena päivänä viikossa.

 

Koivulahden Leipomon lisäksi Andreas Knipin vastuulla on kahvila Rosetti Sepänkylän
ammattiopistossa ja kahvila Dosetti, joka sijaitsee Mustasaaren terveyskeskuksessa.

Festfisksmörgåstårta4
IMG_0760
20161124_174645
20161125_171454
DSC_3429